Csokoládéba mártott mályvacukor

Hozzávalók:
- Belga csokoládé pasztilla – tejcsokoládé
- Belga csokoládé pasztilla – étcsokoládé
- mályvacukor
- 1/2 csésze apróra vágott dió, mogyoró a díszítéshez
Eszközök:
- tál a csokoládé olvasztáshoz, mártáshoz
- nyalóka pálcika – 35 db-os
- sütőpapír
- tálca
Elkészítés:
- Mályvacukor mártása: Olvasszuk fel a Belga csokoládé pasztillákat egy tálban. A nyalóka pálcikát nyomjuk a mályvacukorba és mártsuk bele az olvasztott csokoládéba, amíg ellepi a cukrot. A tál szélén húzzuk le a felesleget. A kész cukrunkat tegyük sütőpapírra és kb. 10 -15 percig hagyjuk kötni.
- Mályvacukor díszítése: A megszilárdult mázas mályvacukrunkat 1/3-áid mártjuk az olvasztott Belga csokoládé pasztilla – étcsokoládéba. Azonnal megszórjuk a dióval, mogyoróval. Sütőpapírra tesszük 3-5 percre amíg megköt.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!