Candy corn sajttorta

Hozzávalók:
- Ételszínező gél – narancssárga
- Ételszínező gél – citromsárga
- Ételszínező gél – aranysárga
- 2 adag a kedvenc sütés nélküli sajttorta receptből
Eszközök:
- Sakktábla tortaforma
- Sütőforma leválasztó
- Kenőkés/spatula – 23 cm hajlított, kúpos Wilton
- Eldobható habzsák
Elkészítés:
- A kekszes réteget nyomkodjuk a tortaforma aljába. Keverjünk ki dupla adag sajttorta krémet.
- Helyezzük a keksz tésztára a sakktorta szett köreit, amit előtte alaposan fújjunk le formaleválasztó spray-vel. A középső részbe töltsük a tészta 1/4-ét, hogy kitöltse a formát. A megmaradt tésztát színezzük citromsárgára és töltsük a külső gyűrűbe. Végül a megmaradt krémet színezzük narancssárgával és töltsük a középső gyűrűbe. Óvatosan távolítsuk el a gyűrűt. Spatula segítségével egyengessük el a tortánk tetejét. Tegyük hűtőbe amíg megköt a krém.
- A citromsárga és az aranysárga színt összekeverhetjük a ragyogó szín érdekében.
Videós segítség:
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!