Szív készítése habzsákkal

Most pedig megmutatjuk a cupcake díszítését egy habzsákkal készített szívecskét és annak technikáját. Most pedig megmutatjuk a torta fodor láncolattal díszítésének technikáját. Szükségünk lesz ehhez az eldobható habzsákon kívül egy No. 10-es díszítőcsőre, egy standard csatolófejre (aminek segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket) és rózsaszínű ételszínező géllelszínezett vajkrémre.
1. Lépés:
A cupcake díszítésének megkezdése előtt a habzsákunkba helyezzük bele a No. 10-es díszítőcsövet, rögzítsük astandard csatolófejjel, és töltsük félig habzsákunkat az előre megszínezett krémmel. Tartsuk a zsákunkat 90° -os szögben (habzsák helyes tartása). A kinyomócsövünket alig tartsuk el a cupcake felszínétől, miközben a habzsákunkat megnyomva elkészítünk egy gömböt, aminek a végét, a habzsák nyomásával abbahagyva elhúzzuk 6 óra irányában.
2. Lépés:
Jöhet a szívecskénk másik fele. Ismételjük az előbbi folyamatot, miközben folyamatosan csökkentsük a habzsák nyomását, hagyva, hogy a két forma keveredjen egymással, össze érjenek és egy V formát vegyenek fel.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!