Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kastély torta készítése

Kastély torta készítése

Hozzávalók:

Eszközök:

Díszítési technika:

Elkészítés:

  1. Azt javasoljuk, hogy a királylány kastélya tortához, először készítsük el és színezzük a vajkrémet. Színezzünk:
    1/2 adag vajkrémet lila gél állagú ételszínező
    1 adag vajkrémet rózsaszín gél állagú ételszínezővel világos rózsaszínre színezzük
    3/4 adag vajkrémet rózsaszín gél állagú ételszínezővel sötét rózsaszínre színezzük
    1/4 adag vajkrémet világoszöld gél állagú ételszínező
    majd felhasználásig tegyük a hűtőbe.
  2. Melegítse elő a sütőt 180 C-ra. Készítsük el a 10 tojásos piskótát, a Kastély sütőformába öntve süssük meg. Sütőből kivéve hagyjuk hűlni a piskótát és utána ha szeretnénk töltsük meg ízlésnek megfelelő krém.
  3. Jöhet a díszítés. Először kenjük végig a torta oldalán és felszínét az másfél adag vaníliás vajkrémmel, és az No. 4 tip (gömb) kinyomócsővel és a sötét rózsaszínre színezett krémmel húzzuk meg az ablakokat és a királylány kastélya torta tornyainak körvonalait.
  4. Váltsunk kinyomócsövet és színt is. Végig csillagozzuk az No. 17 tip (csillag) kinyomócsővel és a világos rózsaszínre színezett krémmel a királylány kastélya tortánk felszínét.
  5. Újabb krém és kinyomócső csere következik. No. 21 tip (csillag) kinyomócsővel és a lila krémünkkel végig csillagozzuk a királylány kastélya torta tornyainak tetejét. Majd a kastély ajtaját is elkészítjük, csíkokat húzva ezzel a kinyomócsővel.
  6. Az no. 4 tip (gömb) kinyomócsővel és a sötét rózsaszínre színezett krémmel körbe pöttyözzük a királylány kastélya torta ajtajának ívét.
  7. Az No. 17 tip (csillag) kinyomócsővel és a világos rózsaszínre színezett krémmel pedig az ünnepeltünk életének számát ráírjuk az ajtóra.
  8. Az No. 194 tip (virág) kinyomócső és a világos rózsaszínre színezett krémmel készítsük el a virágokat szerte a királylány kastélya tortán, készítsünk kb. 30 darabot és a közepére a pöttyöt az no. 4 tip (gömb) kinyomócsővel és a világos rózsaszínű krémmel helyezhetjük el.
  9. Végül a maradék fehér krémünkkel és az No. 21 tip (csillag) kinyomócsővel  elkészítjük a kagylómintát a torta oldalán.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés