Cupcake díszítése habzsákkal

Most pedig megmutatjuk a cupcake díszítését, a csavar készítésének technikáját. Szükségünk lesz ehhez egy eldobható habzsákra, azon kívül egy 1M díszítőcsőre, egy nagy méretű csatolófejre (aminek segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket), és sárga színű ételszínezővel színezett vajkrémre.
1. Lépés:
A cupcake díszítésének megkezdése előtt a habzsákunkba helyezzük bele az 1M díszítőcsőve, és töltsük 1/4-ig habzsákunkat az előre megszínezett krémmel. Tartsuk a habzsákunkat 90°-os szögben (habzsák helyes tartása). A kinyomócsövünket alig tartsuk el a tortánk felszínétől, és kövessünk a cupcake díszítése során annak szélét, miközben a habzsákunkat erőteljesen nyomjuk, amíg megjelenik a krém. Ha leírtuk az első kört, zárjuk le, és emeljük meg picit a kinyomócsövet, és hagyjuk abba a habzsák erőteljes nyomását.
2. Lépés:
Ezzel a mozdulattal, egy körben beborítjuk az egész cupcake felszínét.
3. Lépés:
Következik a második kör, a belső kör, ami az első krém rétegre kerül, de már nem lesz olyan széles, mint a külső, amit úgy zárunk le, hogy a cupcake közepének tetejéhez érve befejezzük a habzsák nyomását, és megemeljük felfelé a kinyomócső végét.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!