Csillag minta készítése habzsákkal

Most pedig megmutatjuk a torta díszítését kis csillag készítésének technikáját. Szükségünk lesz ehhez az eldobható habzsákon kívül egy No. 16-os díszítőcsőre, egy standard csatolófejre (ami segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket) és lila színű ételszínező géllel színezett vajkrémre.
1. Lépés:
A torta díszítésének megkezdése előtt a habzsákunkba helyezzük bele a No. 16-os díszítőcsövet, rögzítsük a standard csatolófejjel, és töltsük félig habzsákunkat az előre megszínezett krémmel. Tartsuk a habzsákunkat 90° -os szögben a kezükben. A kinyomócsövünket alig tartsuk el a tortánk felszínétől (ne érjen oda a tortánkhoz a díszítés során), miközben a habzsákunkat egyenletesen nyomjuk.
2. Lépés:
Amennyiben növelni, vagy csökkenteni szeretnénk a csillag méretét, ezt a habzsák nyomásával tudjuk szabályozni. Ha elértük a megfelelő méretű csillagot, akkor hagyjuk abba a habzsákunk nyomását.
3. Lépés:
Ha megjelenik a torta felszínén a csillag, akkor, fejezzük be a habzsák nyomását és ezt követően emeljük fel a kinyomócsövet a mintáról.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!