Rózsa bimbó készítése habzsákkal

1. Lépés:

A habzsákot tartsuk 45°-os szögben, és használjuk az No. 104-es szirom formájú kinyomócsövet, és nyomjunk az alapnak egy szirmot úgy, hogy a kinyomócső alját egy ponton tartjuk és csak a felső részét elmozdítva balról-jobb oldalra egy negyed körívet húzunk, és közben folyamatosan nyomjuk a habzsákból a krémet.
Tegyük vissza a kinyomócsövet az eredeti állásba, és ismételjük meg még egyszer a folyamatot.
2. Lépés:
A borítósziromhoz a kinyomócső szélesebb felét helyezzük az elkészített szirom szélesebb végéhez, és biztosan tartva ismét egy negyed kör ívét húzzuk meg. Ahogy nyomjuk folyamatosan, a krém körbefutja az alap szirmot. Amikor elkészültünk a második szirommal fejezzük be a műveletet.
3. Lépés:

A szár részhez használjuk No.4-es díszítőcsövet Húzzuk meg a három csészelevelet, majd azokat összekapcsoljuk a szárral.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!