Margaréta készítése habzsákkal

1. Lépés:

Az No. 104-es kinyomócsövet használva egy virágszögre helyezzünk sütőpapírt (az aljára nyomjunk egy kis krémet, ezzel rögzítve a papírt a virágszögre), a szélétől húzzuk meg a virág szirmot a közepe felé, közben a habzsákot tartsuk 45°-os szögben.
2. Lépés:

Ismételjük meg ezt a folyamatot 12-szer, amíg az összes szirommal elkészülünk.
3. Lépés:

No. 4-es kinyomócsővel pedig fejezzük be a műveletet a virág közepének elkészítésével.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!