Kaktusz készítése habzsákkal

Hozzávalók:
- Ételszínező – citromsárga
- Ételszínező – égszínkék
- Ételszínező – moha zöld
- Ételszínező – pink
- Tojásfehérje por
- Royal icing
Eszközök:
- Hűtőrács
- No. 18 díszítőcső
- No. 2 díszítőcső
- No. 199 díszítőcső
- Nagy keksz sütőlap
- Eldobható habzsák
- Sütőpapír
Elkészítés:
- Süssük meg a habcsókot. Készítsük el a habcsók keveréket a csomagolásom feltüntetett utasításnak megfelelően. Kombináljuk a moha zöld, a sárga és az égszínkék színezőgélt, hogy megkapjuk a kaktusz zöld színt. Színezzük ezzel a színkombinációval a habcsók alapunkat.
Majd töltsük no. 199 díszítőcsővel felszerelt habzsákba. A sütőlapot béleljük ki sütőpapírral és arra nyomjunk kihúzható csillag technikával kaktuszokat. Az előírásnak megfelelően süssük meg majd hűtsük ki. - Készítsük el a royal icingot. Készítsük el a recept utasításait követve a royal icingot. Tartalékoljunk belőle 1/4 csésze fehéret. Kombináljuk a pink és az égszínkék gélt a világos magenta szín eléréséig. Színezzük vele a maradék royal icingot.
- Díszítsük a kaktuszainkat. Egy no. 18 díszítőcsővel ellátott habzsákot töltsünk meg a magenta színű royal icinggal és minden kaktusz tetejére nyomjunk egy pici szélrózsát.
No. 2 díszítőcsővel felszerelt habzsákba töltsünk fehér royal icingot és pont díszítéssel készítsük el a kaktuszok tűleveleit.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!