Habrózsa készítése habzsákkal

Most pedig megmutatjuk a torta díszítését rozetta mintákkal. Szükségünk lesz ehhez egy eldobható habzsákra, azon kívül egy No. 18 kinyomócsőre, egy standard csatolófejre (aminek segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket), és fehér színű ételszínezővel színezett vajkrémre.
1. Lépés:
A habzsákot szereljük fel a standard csatolófejjel és a No. 18-as díszítőcsővel. Töltsük meg a habzsákunkat a vajkrémmel félig. A habzsákot tartsuk 90°-os szögben (egyenesen felfelé) a felszíntől picit elemelve a díszítőcsövet.
2. Lépés:
Nyomjunk ki egy kis csillagot a krémből és a nyomás elengedése nélkül írjunk le a díszítőcsővel egy teljes fordulatot.
Kezdjük 9:00 óránál majd folytassuk a körkörös mozgással 12:00 , majd 3:00 és fejezzük be 6:00 óránál.
3. Lépés:
A nyomást állítsuk meg 6:00 óránál a díszítő csúcsát még húzzuk el a kiindulási pontig, hogy meglegyen a teljes fordulat.
4. Lépés:
Távolítsuk el a díszítőcsövet a körkörös mozgást megtartva, hogy a kis farkocska ne lógjon ki a rozetta kör alakjából.
5. Lépés:
Rozetta szegély készítésénél, egy sor egységes rozettát alkotunk, melyek érintkeznek egymással.
6. Lépés:
Ezt a technikát alkalmazhatjuk no. 21, no. 1M és no. 4B díszítőcsővel is.
Videós segítség:
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!