Habcsók alap recept

Hozzávalók:
- 1/4 csésze tojásfehérjepor
- 1/2 csésze víz
- 1 1/3 csésze kristálycukor
- 2 teáskanál vanília kivonat
- tetszés szerinti ételszínező
Eszközök:
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 120°c-ra. Béleljük ki a tepsit sütőpapírral.
- Egy nagy tálban keverjük össze a tojásfehérjeport a vízzel magas fokozaton, amíg puha habot kapunk. Folyamatos keverés közben fokozatosan adjuk hozzá a cukrot és keverjük amíg kemény habot kapunk. Ezután keverjük bele a vanília kivonatot és a kívánt színezéket.
- Egy eldobható habzsákhoz csatlakoztassunk No. 1 M díszítőcsövet. Töltsük meg a habzsákot a habcsók masszával és nyomjunk kis habkarikákat a sütőpapírral bélelt tepsire egymástól kb. 2-3 centi távolságra.
- Süssük 45-50 percig vagy amíg a habcsókok külseje száraz és kemény lesz. Hagyjuk teljesen kihűlni a tepsiben. Ha kihűlt szedjük le sütőpapírról a habcsókokat.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!