Szivárványos fánk recept

Hozzávalók:
- Wilton ételfesték szett
- Cukormáz – narancssárga
- Cukormáz – citromsárga
- Cukormáz – levélzöld
- Cukormáz – piros
- Cukormáz – lila
- Cukormáz – királykék
vagy - Royal icing – kész fehér cukormáz színezve
- Kedvenc receptünk alapján készült fánk
- Szórócukor – arany
- Porcukros cukormáz
Eszközök:
- Tapadásmentes fánk sütőforma – 6 db-os Wilton
- No. 2 díszítőcső
- Csatolófej gyűrűk
- Eldobható habzsák
- Standard csatolófej
- Hűtőrács
Elkészítés:
- Készítsük el a fánkot. Készítsük el a fánkot a recept szerint. Színezzük a tésztát zöldre 1 csepp kék és 2 csepp sárga alap színnel a ételfesték szettből. Süssük meg és hűtsük ki a fánkot.
- Készítsük el a mázat. Majd vonjuk be vele a fánkokat és helyezzük a hűtőrácsra.
- Díszítsük a fánkokat. A fánkok alsó felét szórjuk meg az arany szórócukorral.
A csatoló gyűrű segítségével rögzítsük a no. 2 díszítőcsövet a piros cukormázra és a fánk felső felében húzzunk vékony ívet vele. Ismételjük meg ezt a többi cukormázzal is sorban: narancs, sárga, zöld, kék és lila.
Ha a royal icing-ot használjuk akkor osszuk 6 részre és színezzük őket a ételfesték szett színeivel a kívánt színekre. Majd no. 2 díszítőcsővel felszerelt habzsákokba töltve díszítsük a fánkokat.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!