Pillangó formájú keksz

Hozzávalók:
- ízlés szerinti keksz recept (linkre kattintva olvasható)
- 2 adag cukormáz (fehér színű)
- lila gél állagú ételszínező
- citromsárga gél állagú ételszínező
- rózsaszín gél állagú ételszínező
- világoszöld gél állagú ételszínező
Vagy, készen kapható színes cukormázak (szem, száj, piros kendő, ami a kinyomócső és virágtű szettel használható, hiszen felcsavarhatóak a tubusra)
Eszközök:
- pogácsa szaggató
- Süti (hűtő) rács
- Habzsák
- No. 2 tip kinyomócső
- No. 4 tip kinyomócső
- Standard csatolócső
Díszítési technika: keksz díszítése (körvonal)
Elkészítés:
- Készítjük el a ízlés szerinti keksz tésztánkat, majd a leírás szerint elkészítjük és megsütjük, rácsra téve hagyjuk kihűlni és egy adag fehér vajkrémmel bevonjuk az összes kekszet, szépen simára kenjük, majd jöhet a díszítés.
- Amennyiben nem a kész tubusos cukormázat használjuk (összes kinyomócső csatlakoztatható hozzá a csatolócsővel), akkor készítsük el a ízlés szerinti krémünket és osszuk négy részre, és színezzük a lila gél állagú ételszínezővel a másik részt citromsárga gél állagú ételszínezővel, harmadikat rózsaszín gél állagú ételszínező, a negyediket világoszöld gél állagú ételszínezővel, és a képen látható módon díszítjük a kekszeinket, először a rózsaszínnel meghúzzuk a pillangó körvonalát és a kisebb gömböcskéket, és a pillangó testét No. 2 tip kinyomócsővel készítjük, a nagyobb a pöttyöket pedig az No. 4 tip kinyomócsővel díszítjük.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!