Kicsi bonbon hernyó

Hozzávalók:
- Candy Melts csokoládépasztilla – fehér
- Candy Melts csokoládépasztilla – sárga
- Candy Melts csokoládépasztilla – zöld
- Candy Melts csokoládépasztilla – piros
- fekete gél állagú ételszínező
- töltelék kedved szerint (aszalt gyümölcsök, marcipán, krém stb.)
- medvecukor (antenna)
Eszközök:
Elkészítés:
- Először is készítsük el a színeket a kicsi bon-bon hernyónkhoz. Az előre megolvasztott Candy Melts csokoládé pasztillákból a következő módon: a Candy Melts csokoládépasztilla – fehérhez keverünk kevés kis Candy Melts csokoládépasztilla – pirosat, így kapuk a rózsaszín bonbont, amit töltsünk is bele a bonbon kiöntőformába.
- Jöhet a következő szín a kicsi bon-bon hernyónkhoz. A Candy Melts csokoládépasztilla – sárga korongokat megolvasztva már egy rész tölthetünk is az öntőformánkba, sima sárga színt kapunk ezzel, de a másik részéhez keverjünk egy kis Candy Melts csokoládépasztilla – pirosat és meg is van a narancssárga színünk, amivel szintén töltsünk meg az egy-két részt öntőformánkból.
- A világos zöld színt pedig a Candy Melts csokoládépasztilla – zöldhöz kevert kevés Candy Melts csokoládépasztilla – fehérrel érjük el.
- Ha megtöltöttük az összes rést a bonbon kiöntőformánkba, akkor mehet az hűtőbe, addig míg meg nem köt. Ezután kiborítjuk egy sütőpapírra és jöhet a fekete gél állagú ételszínezővel színezett olvasztott Candy Melts csokoládépasztilla – fehér és Dekoráló és öntőüvegbe vagy No. 2 tip kinyomócsővel habzsákba töltve díszíthetjük a kicsi bon-bon hernyónk arcát, orr, szem, száj. A kis antennákat pedig olvasztott Candy Melt-sel rögzítjük a fejecskére, rá két kis feketére színezett pöttyöt nyomva.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!