Kalózos keksz recept

Hozzávalók:
- ízlés szerinti keksz recept (linkre kattintva olvaható)
- 1 adag ízlés szerinti krém
- elefántcsont színű gél állagú ételszínező
- piros gél állagú ételszínező
- fekete gél állagú ételszínező
Vagy, készen kapható színes cukormázak (szem, száj, piros kendő, amivel az összes kinyomócső használható, csatolócsővel rögzítve)
Eszközök:
- pogácsa szaggató
- Süti (hűtő) rács
- Habzsák
- No. 2 tip kinyomócső
- No. 4 tip kinyomócső
- Standard csatolócső
Díszítési technika: keksz díszítése (kalóz kendő)
Elkészítés:
- Készítjük el a ízlés szerinti keksz tésztánkat, amit elefántcsont színű gél állagú ételszínező megszínezünk, majd a leírás szerint elkészítjük és megsütjük, rácsra téve hagyjuk kihűlni.
- Amennyiben nem a kész tubusos cukormázat használjuk (összes kinyomócső csatlakoztatható hozzá a csatolócsővel), akkor készítsük el a ízlés szerinti krémünket és osszuk négy részre, és színezzük a piros gél állagú ételszínezővel a másik részt fekete gél állagú ételszínező és a harmadikat hagyjuk fehéren, a negyediket elefántcsont színű gél állagú ételszínezővel. És a képen látható módon díszítjük a kekszeinket.
- A száj, a szemfedő és a kendőt No. 2 tip kinyomócsővel készítjük, az arcot, a szemet és a pöttyöket pedig az No. 4 tip kinyomócsővel díszítjük.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!