Epres, citromos joghurt jégkrém

Hozzávalók:
- 5 csepp meyer citrom aroma
- 2 csésze görög joghurt
- 2/3 csésze apróra vágott eper
- 6 evőkanál tej
- 1/4 csésze méz
- ételszínező gél – citromsárga
Eszközök:
Elkészítés:
- Egy közepes tálban keverjük össze az 1 1/4 csésze joghurtot az apróra vágott eperrel a 1/4 csésze tejjel, 2 evőkanál mézzel, 1 csepp meyer citrom aromával és esetleg friss bazsalikommal. Osszuk el a keveréket egyenletesen a szilikon pohárkészítő forma üregeibe. Tegyük a fagyasztóba minimum 8 órára.
- Egy tálban keverjük össze a maradék 3/4 csésze joghurtot, 2 evőkanál tejjel, 2 evőkanál mézzel, 4 csepp meyer citrom aromával és sárga ételszínező géllel.
- Vegyük ki az epres poharakat a formából. Töltsük meg őket egyenletesen a citromos keverékkel. Helyezzünk mindegyikbe 1-1 nyalóka pálcikát és tegyük a fagyasztóba kb 8 órára.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!