Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csokoládéba mártott mályvacukor

Csokoládéba mártott mályvacukor

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Mályvacukor mártása: Olvasszuk fel a Belga csokoládé pasztillákat egy tálban. A nyalóka pálcikát nyomjuk a mályvacukorba és mártsuk bele az olvasztott csokoládéba, amíg ellepi a cukrot. A tál szélén húzzuk le a felesleget. A kész cukrunkat tegyük sütőpapírra és kb. 10 -15 percig hagyjuk kötni.
  2. Mályvacukor díszítése: A megszilárdult mázas mályvacukrunkat 1/3-áid mártjuk az olvasztott Belga csokoládé pasztilla – étcsokoládéba. Azonnal megszórjuk a dióval, mogyoróval. Sütőpapírra tesszük 3-5 percre amíg megköt.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: gyerek torták halloween-es sütemények

Keresés