Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Brownie torta mogyoróval és karamellel

Brownie torta mogyoróval és karamellel

Hozzávalók:

  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • 1 csomag karamellás brownie mix
  • 18 dkg szoba hőmérsékletű vaj
  • 3 csésze porcukor
  • 2 evőkanál tej
  • 1/4 teáskanál só
  • 1/2 csésze csoki chips (osztva)
  • 1/2 csésze apróra vágott pörkölt sós mogyoró (osztva)
  • 2-3 evőkanál karamellás fagyi öntet

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 160°C-ra. Minden réteg megsütése előtt fújjuk ki sütőforma leválasztó spray-vel a sütőformát.
  2. A brownie mixet készítsük el az előírásoknak megfelelően. Osszuk 5 részre . Süssük meg és hűtsük ki a lapokat.
  3. Amíg a torta lapok kihűlnek készítsük el a krémet. Egy nagy tálban elektromos habverővel keverjük ki a vajat, tejet, porcukrot, vaníliát és sót.Osszuk a krémet két részre. Az egyikbe keverjük bele a csoki chips és a mogyoró felét. Ezzel betöltve rétegezzük a tortánkat. A maradék krémmel pedig kenjük be egy spatula segítségével a torta tetejét szép élesre és az oldalára készítsünk morzsakabátot. A torta tetejére csorgassuk rá a karamellás fagyi öntetet úgy, hogy lecsorogjon az oldalán. És szórjuk a tetejére a maradék csoki chipset és mogyorót.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés