Futball kapu torta készítése

Hozzávalók:
- 10 tojásos piskóta (torta alap)
- 1 adag fehér vajkrém (foci kapu háló)
- 1 adag fehér vajkrém (fű és az ég)
- levélzöld gél állagú ételszínező
- királykék gél állagú ételszínező
- Foci labdák cukorból
Eszközök:
- téglalap alakú tepsi
- Süti (hűtő) rács
- Habzsák
- No. 8 tip (gömb) kinyomócső
- No. 4 tip kinyomócső
- Standard csatolócső
- spatula
Elkészítés:
- Süsd meg a 10 tojásos piskótát (torta alap) téglalap alakú tepsibe megsütve, majd sütőrácsra téve, hagyjuk ezt is kihűlni. Tetszés szerint megtölthetjük például csokoládé krémmel is és vágjuk fel 10 x 5 cm-es darabokra.
- Elkészítjük a 2 adag vajkrémünket a leírás szerint és az egyik adag 3/4-ed részét királykék gél állagú ételszínezővel színezzük, a maradék 1/4 részt pedig levélzöld gél állagú ételszínezővel. Majd a felvágott süteményeinket díszítjük a színezett krémekkel a következőképpen: a sütemény 3/4-ed része világoskék (ég), 1/4 rész zöld (fű), melyet szépen spatulánk segítségével tudunk elsimítani.
- A foci kapu sütemény hálójának csíkjait a fehér vajkrémünkkel és az No. 4 tip kinyomócsővel készítsük el. Ha ezzel megvagyunk, akkor díszítőcsövet cserélünk és az No. 8 tip (gömb) kinyomócsővel meghúzzuk a kapu kereteit is.
- Végül helyére tesszük a cukorból készül foci labdánkat is.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!