Fondant szalag rózsa készítése

Hozzávalók:
- Wilton fondant
- Kukoricaliszt
Eszközök:
- 50 cm-es fondant nyújtó
- Fondant és marcipán nyújtó sablon
- Dekorecset szett
- Fondant/marcipán minta vágó
- Műanyag vonalzó
- Olló
Elkészítés:
- Nyújtsuk ki a fondantot 3 mm vastagságúra a kukoricaliszttel behintettFondant és marcipán nyújtó sablonon. Vágjunk ki 2.5 cm szélességű és 12.5 cm hosszúságú csíkokat a fondant és marcipán minta vágó segítségével.
- Benedvesített dekorecsettel húzzuk végig a szalag élén. Ezután kezdjük el a fondant nyújtó segítségével könnyedén kinyújtani a csíkot, fokozatosan egyre erősebben rányomva. Így egyre szélesebb lesz a csík, ahogyan a virágok is szélesednek.
- Ezután csipkedjük össze az elkészült rózsák alját. Így formázzuk, és biztonságosan rögzítjük.
- Vágjuk le a virág alját a kívánt magasságra, olló segítségével.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!