Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fondant szalag rózsa készítése

Fondant szalag rózsa készítése

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1.  Nyújtsuk ki a fondantot 3 mm vastagságúra a kukoricaliszttel behintettFondant és marcipán nyújtó sablonon. Vágjunk ki 2.5 cm szélességű és  12.5 cm hosszúságú csíkokat a fondant és marcipán minta vágó segítségével.
  2. Benedvesített dekorecsettel húzzuk végig  a szalag élén. Ezután kezdjük el a fondant nyújtó segítségével könnyedén kinyújtani a csíkot, fokozatosan egyre erősebben rányomva. Így egyre szélesebb lesz a csík, ahogyan a virágok is szélesednek.
  3. Ezután csipkedjük össze az elkészült rózsák alját. Így formázzuk, és biztonságosan rögzítjük.
      
  4. Vágjuk le a virág alját a kívánt magasságra, olló segítségével.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés