Fenyőfa készítése fondantból
Jégvarázsos torta folytatásaként egy fehér CC fondantból készült fenyőfát fogok bemutatni ami nagyon egyszerű.
Ezen belül is a díszítő elemeket Figurákat szeretném bemutatni, amihez természetesen minden eszközt és terméket be tudsz itt az oldalon szerezni, csak kattints a termékek linkjére a receptek leírása közben, és már teheted is a kosárba azt!
Hozzávalók:
Eszközök:
Elkészítés:
1., Lépés: A fenyőfa alapja.
Csinálunk egy hegyes kúp alakot tetszőleges nagyságúra a képen látható módon, majd egy kis olló segítségével elkezdjük bevagdosni a fán, mintha azok lennének a tűleveles ágai.
2., Lépés: A fenyőfa formázása.
Körbe – körbe haladunk. Ha mindig a következő sor ágait a felette lévő köztes részeihez igazítjuk, akkor igazán látványos, szép kis fát fogunk kapni
Az alsó sorok trükkje az, hogy ne lapítsuk le az ágakat az utolsó ágak készítésekor azokat a kezünkben tartva, hogy egy fehér virágdrótot szúrunk bele alulról, és a fehér virágdrótot fogva a fenyőfa talpát a kezünkre helyezve fogjuk bevagdosni a legalsó ágakat.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!