Csokoládés mascarpone krém
Hozzávalók:
10 dkg porcukor
6 dkg szoba hőmérsékletű vaj
36 dkg mascarpone krémsajt
1/2 teáskanál vanília kivonat
5 dkg olvasztott tej -vagy étcsokoládé (ízlés szerint lehet több vagy kevesebb)
Elkészítés:
1. Mérjük ki egy tálba a hozzávalókat és lassú fokozaton kézi habverővel keverjük össze, habosítsuk kicsit.
2. Az mascarpone-s csokoládé krémmel pedig szabadon megtölthetjük a tortánkat, akár kívülről be is vonhatjuk vele, de ez csokoládékrém megfelelő cupcake-k krém díszítésére is. A muffinunkat csavar minta segítségével dekoráljuk.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!