Hópehely formájú bonbonok

Hozzávalók:
A csoki ganache-hoz:
- Candy Melts pasztilla- tejcsokoládés
- 1/2 csésze habtejszín
Eszközök:
Elkészítés:
- Olvasszunk fel 1 csomag Candy Melts pasztillát a csomagon található leírás alapján, majd egy dekor ecset szett segítségével kenjük ki a bonbon forma belsejét és tegyük félre kb. 5-10 percre. Majd ismételjük meg ezt a műveletet, amíg kb 3-4 mm vastagságot el nem éri a hópelyhek oldala.
- Készítsük el a csokoládé ganache-t a recept alapján, majd tegyük félre hűlni kb 10 percig.
- Töltsük bele a kihűlt ganache-t az Eldobható habzsákba, vágjuk ki a végét és töltsük meg a bonbonokat 3/4-ig.
- Majd következik a bonbonok letalpalása: ehhez olvasszuk fel ismét a maradék fehér Candy Meltset és öntsük a bonbonokra míg tele nem lesz a forma, a felesleget pedig húzzuk le egy Spatula/kenőkés segítségével.
- Ezután ütögessük óvatosan a felülethez a bonbon formát, hogy a formában lévő levegő buborékok távozzanak és mehet a hűtőbe dermedni.
- Ha megdermedtek a bonbonok akkor szépen kiszedjük a formából és tálaljuk.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!