Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CC Tojásfehérjepor - 200 gr

Ár:
1.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Készítsük cukormázunkat, royal icingunkat tojásfehérjeporból, ezzel biztonságosan készítettük édességünket. Kiadós mennyiség, mivel keveset kell csak belőle használni!
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.391 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén

Szállítással kapcsolatos információk:

  • akár 24 órán belül,
  • 1190  Ft-tól (PACKETA, MPL vagy GLS),
  • Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés és előreutalás esetén (kivéve torta)!

Leírás

Menjünk biztosra! Készítsük cukormázunkat, royal icingunkat tojásfehérjeporból, ezzel biztonságosan készítettük édességünket. Kiadós mennyiség, mivel keveset kell csak belőle használni! A Meringue Powder tartást ad a Buttercream icingnak, Royal Icing-nak, cukormáznak, és nyers tojás helyett használva az eredmény tartósabb, hiszen a maradékot hűtőbe téve 4-6 hétig is eltartható! A doboz teljesen nyitható a könnyebb mérés érdekében. Elkészítési javaslat:

  • 200 gramm tojásfehérjepor
  • 200 gramm forró víz
  • 200 gramm kristály cukor
  • 200 gramm porcukor
Keverjük össze a tojásfehérjeport a kristály cukorral majd adjuk hozzá a forróvizet. 5-6 percig gyors fokozaton keverjük elektromos habverővel amíg kemény habot nem kapunk.Ekkor hozzáadjuk a porcukrot is, rövid keveréssel. A továbbiakban a megszokott módon járunk el. Dresszírozhatjuk nyomózsákból, süthetjük, száríthatjuk- Sütési idő 60 perc +/- a formától függően. Sütési hőmérséklet 100-110°C.
Összetevők: Cukor, tojásfehérje por, sűrítő anyag E466, só, étkezési sav E330, aroma. Mennyiség: 200 gr

Leírás és Paraméterek

Menjünk biztosra! Készítsük cukormázunkat, royal icingunkat tojásfehérjeporból, ezzel biztonságosan készítettük édességünket. Kiadós mennyiség, mivel keveset kell csak belőle használni! A Meringue Powder tartást ad a Buttercream icingnak, Royal Icing-nak, cukormáznak, és nyers tojás helyett használva az eredmény tartósabb, hiszen a maradékot hűtőbe téve 4-6 hétig is eltartható! A doboz teljesen nyitható a könnyebb mérés érdekében. Elkészítési javaslat:

  • 200 gramm tojásfehérjepor
  • 200 gramm forró víz
  • 200 gramm kristály cukor
  • 200 gramm porcukor
Keverjük össze a tojásfehérjeport a kristály cukorral majd adjuk hozzá a forróvizet. 5-6 percig gyors fokozaton keverjük elektromos habverővel amíg kemény habot nem kapunk.Ekkor hozzáadjuk a porcukrot is, rövid keveréssel. A továbbiakban a megszokott módon járunk el. Dresszírozhatjuk nyomózsákból, süthetjük, száríthatjuk- Sütési idő 60 perc +/- a formától függően. Sütési hőmérséklet 100-110°C.
Összetevők: Cukor, tojásfehérje por, sűrítő anyag E466, só, étkezési sav E330, aroma. Mennyiség: 200 gr

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 08. 18.

Hasonló termékek

1.890 Ft

Fehér sacher bevonó krém. Tökéletes torták, desszertek bevonásához. Fényes felületet biztosít,szeletelésnél nem törik. 

Mennyiség: 500 gr.

2.290 Ft
Fekete/barna színű vaníliapor. Tökéletes krémek, szószok és persze tészták ízesítésére.
1.490 Ft

Az karamell aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges kompótok, gyümölcskelyhek, fagylalt ízesítésére is ajánlott.

2.490 Ft
Finomra őrölt mandulaliszt, a macaronok, tart tészták nélkülözhetetlen összetevője. Mennyiség: 250 gr.
2.690 Ft
Valódi belga csokoládéból készült fehér csokoládépasztilla. Használható cake popok bevonásához, olvasztáshoz, bonbonokhoz, süteményekbe.
990 Ft
Használjuk a Glükózszirup - 500gr otthon készített fondanthoz adva, így rugalmasabb, kezelhetőbb és könnyebben formázhatóbb lesz.
3.090 Ft

Valódi belga csokoládéból készült étcsokoládé pasztilla, 55%-os kakaó szárazanyag tartalommal.

Használjuk cake popok bevonásához,bonbonokhoz,süteményekbe.

Keresés