Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Callebaut ruby tejcsokoládé - 400 gr

Ár:
9.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Callebaut ruby tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, mely egyedi színét és gyümölcsös ízét kizárólag a készítéséhez felhasznált különleges kakaóbab természetes összetevőinek köszönheti.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.391 Ft
Menny.:db

Leírás

Callebaut ruby tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, mely egyedi színét és gyümölcsös ízét kizárólag a készítéséhez felhasznált különleges kakaóbab természetes összetevőinek köszönheti.

Használati útmutató

A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.

Felhívjuk Megrendelőink figyelmét arra, hogy a nyári hónapokban a meleg miatt a szállító cégek ( MPL, PACKETA, GLS) nem tudnak hűtést biztosítani a csokoládék számára, így előfordulhat, hogy a csokoládék a szállítás alatt megolvadhatnak. Kérjük ezt mérlegelni megrendelés előtt, mert reklamációt erre nézve nem áll módunkban elfogani! Köszönjük!

Összetevők: cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma


Termékkód: 170002

Tömeg: 400 gr

RUBY CSOKOLÁDÉS SAJTTORTA 

Ruby csokoládés sajttorta

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a ruby töltelékhez:

Elkészítés:

  1. A vajat keverd össze a cukorral.
  2. Add hozzá a mandulát, a sót és a vaníliamagot.
  3. Apránként keverd hozzá a tojást is.
  4. Végül szitáld bele a lisztet.
  5. Az elkészült tésztát nyújtsd 2mm vastagra, és formázd tart sütőforma karikába, majd 165°C-os sütőben 25 perc alatt süsd készre.
  6. Callebaut RB1 ruby csokoládét olvaszd fel.
  7. A tejszínt verd habbá a cukorral.
  8. A krémsajtot keverd hozzá a felolvasztott Callebaut RB1 ruby csokoládéhoz, majd óvatosan forgasd bele a tejszínhabot és megszilárdulásig pihentesd hűtőszekrényben.
  9. A krémet díszítőcsővel ( no. 1A) ellátott eldobható habzsákból töltsd a kihűlt tart sütőforma alapokba és díszítsd tetszés szerint.

Leírás és Paraméterek

Callebaut ruby tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, mely egyedi színét és gyümölcsös ízét kizárólag a készítéséhez felhasznált különleges kakaóbab természetes összetevőinek köszönheti.

Használati útmutató

A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.

Felhívjuk Megrendelőink figyelmét arra, hogy a nyári hónapokban a meleg miatt a szállító cégek ( MPL, PACKETA, GLS) nem tudnak hűtést biztosítani a csokoládék számára, így előfordulhat, hogy a csokoládék a szállítás alatt megolvadhatnak. Kérjük ezt mérlegelni megrendelés előtt, mert reklamációt erre nézve nem áll módunkban elfogani! Köszönjük!

Összetevők: cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma


Termékkód: 170002

Tömeg: 400 gr

RUBY CSOKOLÁDÉS SAJTTORTA 

Ruby csokoládés sajttorta

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a ruby töltelékhez:

Elkészítés:

  1. A vajat keverd össze a cukorral.
  2. Add hozzá a mandulát, a sót és a vaníliamagot.
  3. Apránként keverd hozzá a tojást is.
  4. Végül szitáld bele a lisztet.
  5. Az elkészült tésztát nyújtsd 2mm vastagra, és formázd tart sütőforma karikába, majd 165°C-os sütőben 25 perc alatt süsd készre.
  6. Callebaut RB1 ruby csokoládét olvaszd fel.
  7. A tejszínt verd habbá a cukorral.
  8. A krémsajtot keverd hozzá a felolvasztott Callebaut RB1 ruby csokoládéhoz, majd óvatosan forgasd bele a tejszínhabot és megszilárdulásig pihentesd hűtőszekrényben.
  9. A krémet díszítőcsővel ( no. 1A) ellátott eldobható habzsákból töltsd a kihűlt tart sütőforma alapokba és díszítsd tetszés szerint.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

8.990 Ft
Callebaut Gold – belga fehér csokoládé karamellel, 30,4% kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, különlegesen krémes és lágy, tejszínes, vajas, karamellás ízzel.
7.990 Ft
Valódi belga csokoládéból készült 70%-os kakaó szárazanyag tartalommal készült étcsokoládé pasztilla.
7.890 Ft
Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel.
7.890 Ft
Callebaut belga étcsokoládé, 54,5%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga étcsokoládé, erőteljes kakaós ízzel, vaníliás ízjegyekkel.
6.990 Ft
Valódi belga csokoládéból készült tejcsokoládé pasztilla, 35%-os kakaó szárazanyag tartalommal.
6.990 Ft

Valódi belga csokoládéból készült étcsokoládé pasztilla, 55%-os kakaó szárazanyag tartalommal.

Használjuk cake popok bevonásához,bonbonokhoz,süteményekbe.

5.990 Ft
Valódi belga csokoládéból készült fehér csokoládépasztilla. Használható cake popok bevonásához, olvasztáshoz, bonbonokhoz, süteményekbe.
4.490 Ft
Callebaut lime ízű, zöld pasztilla, használhatjuk. Tökéletes nyalókák, cukorkák készítéséhez, de márthatunk bele gyümölcsöt, süteményt is. Mennyiség: 200 gr.

Keresés