Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Callebaut fehér csokoládé - 400 gr

Ár:
6.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.391 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén

Szállítással kapcsolatos információk:

  • akár 24 órán belül,
  • 1190  Ft-tól (PACKETA, MPL vagy GLS),
  • Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés és előreutalás esetén (kivéve torta)!

Leírás

Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel.

Használati útmutató

A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.

Felhívjuk Megrendelőink figyelmét arra, hogy a nyári hónapokban a meleg miatt a szállító cégek ( MPL, PACKETA, GLS) nem tudnak hűtést biztosítani a csokoládék számára, így előfordulhat, hogy a csokoládék a szállítás alatt megolvadhatnak. Kérjük ezt mérlegelni megrendelés előtt, mert reklamációt erre nézve nem áll módunkban elfogani! Köszönjük!

Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma, só


Termékkód: 170002

Tömeg: 400 gr

FEHÉR CSOKOLÁDÉ KRÉM 

Fehér csokoládé krém

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. glükózszirupot házilag is el tudod készíteni. 250g cukrot 110ml vízzel és egy csipet citromsavval vagy egy kávéskanál ecettel lassú tűzön, folytonos keverés mellett, kb. 15-20 perc alatt főzd mézsűrűségűre. Az esetleges szennyeződések elkerülése érdekében fontos, hogy fém kanállal kevergesd. Az így elkészített glükózszirup befőttesüvegben akár egy évig is eltárolható.
  2. glükózszirupot melegítsd meg mikrohullámú sütőben, hogy dolgozni tudj vele, majd keverd el jól a tojássárgájával.
  3. A tejet forrald fel a tejszínnel, majd először csak egy keveset, utána pedig a teljes mennyiséget folyamatos keverés mellett keverd hozzá a tojáshoz. Tedd vissza melegedni. Folyamatos keverés mellett melegítsd 85°C-ig, de vigyázz, hogy ne forrald fel.
  4. zselatinlapot áztasd pár percre hideg vízbe, majd nyomkodd ki. A felfőzött krémalaphoz add hozzá a kinyomkodott zselatinlapot, majd öntsd a 320g Callebaut W2 fehér csokoládéra és egyneműsítsd botmixer segítségével.
  5. Az elkészült fehér csokoládés krémet töltsd tálakba és jól lehűtve tálald.

Leírás és Paraméterek

Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel.

Használati útmutató

A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.

Felhívjuk Megrendelőink figyelmét arra, hogy a nyári hónapokban a meleg miatt a szállító cégek ( MPL, PACKETA, GLS) nem tudnak hűtést biztosítani a csokoládék számára, így előfordulhat, hogy a csokoládék a szállítás alatt megolvadhatnak. Kérjük ezt mérlegelni megrendelés előtt, mert reklamációt erre nézve nem áll módunkban elfogani! Köszönjük!

Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma, só


Termékkód: 170002

Tömeg: 400 gr

FEHÉR CSOKOLÁDÉ KRÉM 

Fehér csokoládé krém

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. glükózszirupot házilag is el tudod készíteni. 250g cukrot 110ml vízzel és egy csipet citromsavval vagy egy kávéskanál ecettel lassú tűzön, folytonos keverés mellett, kb. 15-20 perc alatt főzd mézsűrűségűre. Az esetleges szennyeződések elkerülése érdekében fontos, hogy fém kanállal kevergesd. Az így elkészített glükózszirup befőttesüvegben akár egy évig is eltárolható.
  2. glükózszirupot melegítsd meg mikrohullámú sütőben, hogy dolgozni tudj vele, majd keverd el jól a tojássárgájával.
  3. A tejet forrald fel a tejszínnel, majd először csak egy keveset, utána pedig a teljes mennyiséget folyamatos keverés mellett keverd hozzá a tojáshoz. Tedd vissza melegedni. Folyamatos keverés mellett melegítsd 85°C-ig, de vigyázz, hogy ne forrald fel.
  4. zselatinlapot áztasd pár percre hideg vízbe, majd nyomkodd ki. A felfőzött krémalaphoz add hozzá a kinyomkodott zselatinlapot, majd öntsd a 320g Callebaut W2 fehér csokoládéra és egyneműsítsd botmixer segítségével.
  5. Az elkészült fehér csokoládés krémet töltsd tálakba és jól lehűtve tálald.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

7.290 Ft
Valódi belga csokoládéból készült 70%-os kakaó szárazanyag tartalommal készült étcsokoládé pasztilla.
6.490 Ft
Valódi belga csokoládéból készült tejcsokoládé pasztilla, 35%-os kakaó szárazanyag tartalommal.
7.690 Ft
Callebaut belga étcsokoládé, 70%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga étcsokoládé, erőteljes kakaós ízzel, vaníliás ízjegyekkel.
6.190 Ft

Valódi belga csokoládéból készült étcsokoládé pasztilla, 55%-os kakaó szárazanyag tartalommal.

Használjuk cake popok bevonásához,bonbonokhoz,süteményekbe.

5.490 Ft
Nyuszi alakú sütőforma,és sütemények készítéséhez. Anyaga: kiváló minőségű szilikonból készült termék, mellyel egyszerre 12 sütőtököt készíthetünk.
5.390 Ft
Valódi belga csokoládéból készült fehér csokoládépasztilla. Használható cake popok bevonásához, olvasztáshoz, bonbonokhoz, süteményekbe.
8.890 Ft
Callebaut ruby tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, mely egyedi színét és gyümölcsös ízét kizárólag a készítéséhez felhasznált különleges kakaóbab természetes összetevőinek köszönheti.
4.190 Ft
Callebaut eper ízű, rózsaszín pasztilla, használhatjuk. Tökéletes nyalókák, cukorkák készítéséhez, de márthatunk bele gyümölcsöt, süteményt is. Mennyiség: 200 gr.

Keresés