Callebaut fehér csokoládé - 400 gr
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel. | |
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.391 Ft |
|
Leírás
Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel.
Használati útmutató
A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.
Felhívjuk Megrendelőink figyelmét arra, hogy a nyári hónapokban a meleg miatt a szállító cégek ( MPL, PACKETA, GLS) nem tudnak hűtést biztosítani a csokoládék számára, így előfordulhat, hogy a csokoládék a szállítás alatt megolvadhatnak. Kérjük ezt mérlegelni megrendelés előtt, mert reklamációt erre nézve nem áll módunkban elfogani! Köszönjük!
Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma, só
Termékkód: 170002
Tömeg: 400 gr
FEHÉR CSOKOLÁDÉ KRÉM
Hozzávalók:
- 70g glükózszirup
- 4 tojássárgája
- 350g tejszín
- 150g tej
- 320g Callebaut W2 fehér csokoládé
- 7g zselatinlap
Elkészítés:
- A glükózszirupot házilag is el tudod készíteni. 250g cukrot 110ml vízzel és egy csipet citromsavval vagy egy kávéskanál ecettel lassú tűzön, folytonos keverés mellett, kb. 15-20 perc alatt főzd mézsűrűségűre. Az esetleges szennyeződések elkerülése érdekében fontos, hogy fém kanállal kevergesd. Az így elkészített glükózszirup befőttesüvegben akár egy évig is eltárolható.
- A glükózszirupot melegítsd meg mikrohullámú sütőben, hogy dolgozni tudj vele, majd keverd el jól a tojássárgájával.
- A tejet forrald fel a tejszínnel, majd először csak egy keveset, utána pedig a teljes mennyiséget folyamatos keverés mellett keverd hozzá a tojáshoz. Tedd vissza melegedni. Folyamatos keverés mellett melegítsd 85°C-ig, de vigyázz, hogy ne forrald fel.
- A zselatinlapot áztasd pár percre hideg vízbe, majd nyomkodd ki. A felfőzött krémalaphoz add hozzá a kinyomkodott zselatinlapot, majd öntsd a 320g Callebaut W2 fehér csokoládéra és egyneműsítsd botmixer segítségével.
- Az elkészült fehér csokoládés krémet töltsd tálakba és jól lehűtve tálald.
Leírás és Paraméterek
Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel.
Használati útmutató
A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.
Felhívjuk Megrendelőink figyelmét arra, hogy a nyári hónapokban a meleg miatt a szállító cégek ( MPL, PACKETA, GLS) nem tudnak hűtést biztosítani a csokoládék számára, így előfordulhat, hogy a csokoládék a szállítás alatt megolvadhatnak. Kérjük ezt mérlegelni megrendelés előtt, mert reklamációt erre nézve nem áll módunkban elfogani! Köszönjük!
Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma, só
Termékkód: 170002
Tömeg: 400 gr
FEHÉR CSOKOLÁDÉ KRÉM
Hozzávalók:
- 70g glükózszirup
- 4 tojássárgája
- 350g tejszín
- 150g tej
- 320g Callebaut W2 fehér csokoládé
- 7g zselatinlap
Elkészítés:
- A glükózszirupot házilag is el tudod készíteni. 250g cukrot 110ml vízzel és egy csipet citromsavval vagy egy kávéskanál ecettel lassú tűzön, folytonos keverés mellett, kb. 15-20 perc alatt főzd mézsűrűségűre. Az esetleges szennyeződések elkerülése érdekében fontos, hogy fém kanállal kevergesd. Az így elkészített glükózszirup befőttesüvegben akár egy évig is eltárolható.
- A glükózszirupot melegítsd meg mikrohullámú sütőben, hogy dolgozni tudj vele, majd keverd el jól a tojássárgájával.
- A tejet forrald fel a tejszínnel, majd először csak egy keveset, utána pedig a teljes mennyiséget folyamatos keverés mellett keverd hozzá a tojáshoz. Tedd vissza melegedni. Folyamatos keverés mellett melegítsd 85°C-ig, de vigyázz, hogy ne forrald fel.
- A zselatinlapot áztasd pár percre hideg vízbe, majd nyomkodd ki. A felfőzött krémalaphoz add hozzá a kinyomkodott zselatinlapot, majd öntsd a 320g Callebaut W2 fehér csokoládéra és egyneműsítsd botmixer segítségével.
- Az elkészült fehér csokoládés krémet töltsd tálakba és jól lehűtve tálald.
Vélemények
Hasonló termékek
Valódi belga csokoládéból készült étcsokoládé pasztilla, 55%-os kakaó szárazanyag tartalommal.
Használjuk cake popok bevonásához,bonbonokhoz,süteményekbe.
Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval. Egyszerre 32 db bonbont lehet vele készíteni.
Méretek: 27,33 cm x 13,4 cm.