Callebaut fehér csokoládé - 400 gr
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel. | |
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.391 Ft |
|
Leírás
Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel.
Használati útmutató
A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.
Felhívjuk Megrendelőink figyelmét arra, hogy a nyári hónapokban a meleg miatt a szállító cégek ( MPL, PACKETA, GLS) nem tudnak hűtést biztosítani a csokoládék számára, így előfordulhat, hogy a csokoládék a szállítás alatt megolvadhatnak. Kérjük ezt mérlegelni megrendelés előtt, mert reklamációt erre nézve nem áll módunkban elfogani! Köszönjük!
Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma, só
Termékkód: 170002
Tömeg: 400 gr
FEHÉR CSOKOLÁDÉ KRÉM
Hozzávalók:
- 70g glükózszirup
- 4 tojássárgája
- 350g tejszín
- 150g tej
- 320g Callebaut W2 fehér csokoládé
- 7g zselatinlap
Elkészítés:
- A glükózszirupot házilag is el tudod készíteni. 250g cukrot 110ml vízzel és egy csipet citromsavval vagy egy kávéskanál ecettel lassú tűzön, folytonos keverés mellett, kb. 15-20 perc alatt főzd mézsűrűségűre. Az esetleges szennyeződések elkerülése érdekében fontos, hogy fém kanállal kevergesd. Az így elkészített glükózszirup befőttesüvegben akár egy évig is eltárolható.
- A glükózszirupot melegítsd meg mikrohullámú sütőben, hogy dolgozni tudj vele, majd keverd el jól a tojássárgájával.
- A tejet forrald fel a tejszínnel, majd először csak egy keveset, utána pedig a teljes mennyiséget folyamatos keverés mellett keverd hozzá a tojáshoz. Tedd vissza melegedni. Folyamatos keverés mellett melegítsd 85°C-ig, de vigyázz, hogy ne forrald fel.
- A zselatinlapot áztasd pár percre hideg vízbe, majd nyomkodd ki. A felfőzött krémalaphoz add hozzá a kinyomkodott zselatinlapot, majd öntsd a 320g Callebaut W2 fehér csokoládéra és egyneműsítsd botmixer segítségével.
- Az elkészült fehér csokoládés krémet töltsd tálakba és jól lehűtve tálald.
Leírás és Paraméterek
Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel.
Használati útmutató
A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.
Felhívjuk Megrendelőink figyelmét arra, hogy a nyári hónapokban a meleg miatt a szállító cégek ( MPL, PACKETA, GLS) nem tudnak hűtést biztosítani a csokoládék számára, így előfordulhat, hogy a csokoládék a szállítás alatt megolvadhatnak. Kérjük ezt mérlegelni megrendelés előtt, mert reklamációt erre nézve nem áll módunkban elfogani! Köszönjük!
Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma, só
Termékkód: 170002
Tömeg: 400 gr
FEHÉR CSOKOLÁDÉ KRÉM
Hozzávalók:
- 70g glükózszirup
- 4 tojássárgája
- 350g tejszín
- 150g tej
- 320g Callebaut W2 fehér csokoládé
- 7g zselatinlap
Elkészítés:
- A glükózszirupot házilag is el tudod készíteni. 250g cukrot 110ml vízzel és egy csipet citromsavval vagy egy kávéskanál ecettel lassú tűzön, folytonos keverés mellett, kb. 15-20 perc alatt főzd mézsűrűségűre. Az esetleges szennyeződések elkerülése érdekében fontos, hogy fém kanállal kevergesd. Az így elkészített glükózszirup befőttesüvegben akár egy évig is eltárolható.
- A glükózszirupot melegítsd meg mikrohullámú sütőben, hogy dolgozni tudj vele, majd keverd el jól a tojássárgájával.
- A tejet forrald fel a tejszínnel, majd először csak egy keveset, utána pedig a teljes mennyiséget folyamatos keverés mellett keverd hozzá a tojáshoz. Tedd vissza melegedni. Folyamatos keverés mellett melegítsd 85°C-ig, de vigyázz, hogy ne forrald fel.
- A zselatinlapot áztasd pár percre hideg vízbe, majd nyomkodd ki. A felfőzött krémalaphoz add hozzá a kinyomkodott zselatinlapot, majd öntsd a 320g Callebaut W2 fehér csokoládéra és egyneműsítsd botmixer segítségével.
- Az elkészült fehér csokoládés krémet töltsd tálakba és jól lehűtve tálald.
Vélemények
Hasonló termékek
Valódi belga csokoládéból készült étcsokoládé pasztilla, 55%-os kakaó szárazanyag tartalommal.
Használjuk cake popok bevonásához,bonbonokhoz,süteményekbe.