Valentin napi finomság

Hozzávalók:
- Cukoríró filctoll – rózsaszín
- Cukoríró filctoll – piros
- Belga csokoládé pasztilla (tej-, -ét és -fehércsokoládé)
- CC szórócukor - csók
- Crisco – szilárd növényi zsiradék
- Nonpareils – rózsaszín, piros, fehér színben
- Szívecskés szórócukor
- Pillecukor (24 db)
Eszközök:
Elkészítés:
- Készítsük el a pillecukor nyalókát. A nyalóka pálcikákat kicsit kenjük be a növényi zsiradékkal és 1-1 pálcikára húzzunk fel 4 db pillecukrot.
- Készüljünk elő a mártáshoz.
Olvasszuk meg az előírásnak megfelelően a Belga csokoládé és tegyük a Csokoládé olvasztóba. Miután teljesen megolvadt a belga csokoládé, öntsük a csokoládét egy olyan tálba, amibe meg tudjuk mártani benne a nyalókáinkat.
Egy másik tálba szórjuk bele a szórócukrokat.
Készítsünk ki egy sütőpapírt is. - Díszítsük a nyalókákat. Mártsuk a pillacukor nyalókák hátulját az olvasztott csokoládéba. Kicsit megütögetve távolítsuk el a felesleget róla.
- A csokis felét mártsuk a szórócukorba. Majd tegyük félre kötni 10-15 percre zsírpapírra.
- A cukoríró filctollakkal írjuk rá a pillecukrokra a “LOVE” felíratott.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!