Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ruby csokoládés sajttorta

Ruby csokoládés sajttorta

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a ruby töltelékhez:

Elkészítés:

  1. A vajat keverd össze a cukorral.
  2. Add hozzá a mandulát, a sót és a vaníliamagot.
  3. Apránként keverd hozzá a tojást is.
  4. Végül szitáld bele a lisztet.
  5. Az elkészült tésztát nyújtsd 2mm vastagra, és formázd tart sütőforma karikába, majd 165°C-os sütőben 25 perc alatt süsd készre.
  6. A Callebaut RB1 ruby csokoládét olvaszd fel.
  7. A tejszínt verd habbá a cukorral.
  8. A krémsajtot keverd hozzá a felolvasztott Callebaut RB1 ruby csokoládéhoz, majd óvatosan forgasd bele a tejszínhabot és megszilárdulásig pihentesd hűtőszekrényben.
  9. A krémet díszítőcsővel ( no. 1A) ellátott eldobható habzsákból töltsd a kihűlt tart sütőforma alapokba és díszítsd tetszés szerint.

Keresés