Réteges brownie torta recept

Hozzávalók:
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 1 csomag karamellás brownie mix
- 18 dkg szoba hőmérsékletű vaj
- 3 csésze porcukor
- 2 evőkanál tej
- 1/4 teáskanál só
- 1/2 csésze csoki chips (osztva)
- 1/2 csésze apróra vágott pörkölt sós mogyoró (osztva)
- 2-3 evőkanál karamellás fagyi öntet
Eszközök:
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 160°C-ra. Minden réteg megsütése előtt fújjuk ki sütőforma leválasztó spray-vel a sütőformát.
- A brownie mixet készítsük el az előírásoknak megfelelően. Osszuk 5 részre . Süssük meg és hűtsük ki a lapokat.
- Amíg a torta lapok kihűlnek készítsük el a krémet. Egy nagy tálban elektromos habverővel keverjük ki a vajat, tejet, porcukrot, vaníliát és sót.Osszuk a krémet két részre. Az egyikbe keverjük bele a csoki chips és a mogyoró felét. Ezzel betöltve rétegezzük a tortánkat. A maradék krémmel pedig kenjük be egy spatula segítségével a torta tetejét szép élesre és az oldalára készítsünk morzsakabátot. A torta tetejére csorgassuk rá a karamellás fagyi öntetet úgy, hogy lecsorogjon az oldalán. És szórjuk a tetejére a maradék csoki chipset és mogyorót.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!