Orgona forma torta készítése

Hozzávalók:
- 8 tojásos piskóta készítése
- 1 adag csokoládé krém tölteléknek
- 2 adag vajkrém
- rózsaszín ételszínező
- lila ételszínező
- levélzöld ételszínező
Eszközök:
- Süti (hűtő) rács
- hagyományos téglalap alakú tepsi
- Habzsák
- No. 8 tip kinyomócső
- No. 104 tip kinyomócső
- No. 194 tip kinyomócső
- Standard csatolócső
- vidám kiszúró formák
Díszítési technika: szélforgó virág
Elkészítés:
- Készítjük el a 8 tojásos tetszőleges formájú (téglalap, ovális vagy kör) piskótát, rácsra téve hűtsük ki, majd vágjuk félbe és töltsük meg az csokoládékrémmel, és illesszük össze a két piskótát a krém segítségével, hagyjuk hadd kössön meg.
- Majd a vidám kiszúró formák közül az oválissal szaggassunk kis orgona fejeket, amit az előre rózsaszínre és lilára megszínezett 1 adagnyi vajkrémünkkel és a No. 194 tip kinyomócső segítségével borítsuk be.
- Színezzük meg a másik adag vajkrémet a levélzöld ételszínezővel és habzsákba töltve az No. 8 tip kinyomócsővel meghúzzuk a virág szárait, az No. 104-es kinyomócsővel pedig elkészítjük a leveleket.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!