Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mini torta desszert asztal

Mini torta desszert asztal

Hozzávalók 15 db-hoz:   

Eszközök:

Díszítési technika: rózsa

Elkészítés:

  1. Amennyiben nem a kész fehér rózsát és piros rózsákat választjuk, hanem magunk szeretnénk azokat készíteni, akkor előző nap elkészítjük a rózsákat. Színezzük meg a vajkrémünket a rózsaszín ételszínezővel. Készítsünk elő kis kockára vágott sütőpapírokat, tegyük egymás mellé őket, és töltsük meg habszákunkat az rózsaszín vajkrémünkkel és először az  No. 12-es kinyomócsővet használva az összes előre felkockázott sütőpapír darabokra nyomjunk egy rózsa alapot. Lásd: díszítési technika: rózsa.
  2. Majd egyesével helyezzük ezeket a sütőpapírokat a már rajta lévő rózsaalappal együtt a virágszögre és kezdődhet a rózsa szirmainak felvitele. Lásd: díszítési technika: rózsa. Ezt elvégezzük az összes rózsa alappal, elkészítjük a rózsákat, majd a zöldre színezett vajkrémünkkel, minden rózsa tövéhez nyomunk egy-két levelet tetszőlegesen az No. 352 tip kinyomócsővel és hagyjuk száradni rózsáinkat egy éjszakán át.
  3. Másnap készítsük el a 8 tojásos téglalap piskótát, rácsra téve hűtsük ki, majd pogácsa szaggatóval (6-7 cm átmérőjű) vágjunk ki köröket a piskóta lapból és helyezzük rácsra őket.
  4. Olvasszuk fel mikrohullámú sütőben  a Candy Melts csokoládépasztillákat és vonjuk be vele a süteményeinket. Ha megdermedt a csokoládé akkor már jöhetnek is ez előzőleg elkészített rózsák, ezzel feldíszítve a sütiket.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés