Mini rózsás cupcake

Hozzávalók:
- Konyhakész cukormáz – fehér
- Fondant Wilton – fehér
- Ételszínező – barack
- Ételszínező – pink
- Kedvenc receptünk alapján készült muffin
Eszközök:
- Tapadásmentes muffin sütőforma
- Hűtőrács
- Muffin kapszli – 75 db-os (a pinket használjuk)
- Eldobható habzsák
- No. 1 M díszítőcső
Díszítési technikák:
Elkészítés:
- Mini rózsák készítése egy nappal előbb. Színezzünk 28,5 g fondantot krémes barack színűre, 28,5 g fondantot pink színűre. A mini rózsa technikával készítsünk el 3-5 szirmú rózsákat, muffinonként elég 3-4 db. Hagyjuk száradni.
- Süssük meg és hűtsük ki a muffinokat. Készítsük el a muffin tésztát a kedvenc receptünk alapján. A muffin kapszlikkal béleljük ki a muffin sütő üregeit. Töltsük 3/4 részig tésztával majd süssük meg és hűtőrácsra téve hűtsük ki.
- Díszítsük a cupcake-t. Színezzük a pink ételszínezővel a konyhakész cukormázat halvány rózsaszínre. Majd töltsük egy no. 1 M díszítőcsővel felszerelt habzsákba a krémet. Minden muffin tetejére nyomjunk 1-1 rozettát. Majd helyezzük rá a mini rózsákat.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!