Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mini rózsás cupcake

Mini rózsás cupcake

Hozzávalók:

Eszközök:

Díszítési technikák:

Elkészítés:

  1. Mini rózsák készítése egy nappal előbb. Színezzünk 28,5 g fondantot krémes barack színűre, 28,5 g fondantot pink színűre. A mini rózsa technikával készítsünk el 3-5 szirmú rózsákat, muffinonként elég 3-4 db. Hagyjuk száradni.
  2. Süssük meg és hűtsük ki a muffinokat.  Készítsük el a muffin tésztát a kedvenc receptünk alapján. A muffin kapszlikkal béleljük ki a muffin sütő üregeit. Töltsük 3/4 részig tésztával majd süssük meg és hűtőrácsra téve hűtsük ki.
  3. Díszítsük a cupcake-t. Színezzük a pink ételszínezővel a konyhakész cukormázat halvány rózsaszínre. Majd töltsük egy no. 1 M díszítőcsővel felszerelt habzsákba a krémet. Minden muffin tetejére nyomjunk 1-1 rozettát. Majd helyezzük rá a mini rózsákat.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: anyák napi sütemény receptek

Keresés