Mandulás hógolyók

Hozzávalók:
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 1/2 teáskanál mandula kivonat
- 2 csésze mandulaliszt
- 3 1/2 csésze finomliszt
- 1/4 teáskanál só
- 2 csésze lágy vagy
- 1 csésze kristálycukor
- porcukor
Eszközök:
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 165°C-ra. Béleljük ki a tepsit sütőpapírral.
- Egy közepes tálban keverjük össze a mandulalisztet, lisztet és a sót.
- Egy nagy tálban a vajat elektromos habverővel közepes fokozaton legalább 3 percig habosítsuk ki a cukorral. Adjuk hozzá a mandula és a vanília kivonatot, ezzel is keverjük még.
Tegyük hozzá a mandulás keveréket és alacsony fokozaton keverjük egyneművé. Evőkanálnyi golyókat tegyünk a sütőpapírra egymástól kb. 1 cm távolságra. - Süssük 20-25 percig vagy amíg az aljuk aranybarna nem lesz. Tegyük hűtőrácsra és hűtsük 5 percig. Aztán a langyos sütiket forgassuk meg porcukorban és hagyjuk teljesen kihűlni őket.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!