Málna mousse recept

Hozzávalók:
- 1 csomag Candy Melts csokoládé pasztilla – rózsaszín
- Természetes ízesítő – málna
- 1 doboz lágy krémsajt (227 g)
- 1 csomag babapiskóta
- 1 doboz friss málna
Eszközök:
- Nagy tál
- Gumi spatula
- Eldobható habzsák
- No. 1 M díszítőcső
Elkészítés:
- A nagy tálban olvasszuk fel a Candy Melts-et a csomagoláson leírtak alapján.
- Egy másik tálban elektromos habverővel habosítsuk ki a krémsajtot. Majd keverjük bele a rózsaszín olvasztott Candy Melts.et és málna ízesítőt. Tegyük 15-20 percre a hűtőbe amíg a mousse besűrűsödik.
- Rakjuk össze a tortákat! Helyezzünk egymás mellé 2 babapiskótát csillag csöves nyomózsákból nyomjunk rájuk mousse-t. helyezzünk rá ismét 2 piskótát 90°-kal elforgatva, erre nyomjunk ismét mousse-t. A következő két piskótát ismét 90°-kal elforgatva helyezzük rá és díszítsük a moussal és friss málnával. Azonnal tálaljuk.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!