Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Málna mousse recept

Málna mousse recept

Hozzávalók: 

Eszközök: 

Elkészítés:

  1. A nagy tálban olvasszuk fel a Candy Melts-et a csomagoláson leírtak alapján.
  2. Egy másik tálban elektromos habverővel habosítsuk ki a krémsajtot. Majd keverjük bele a rózsaszín olvasztott Candy Melts.et és málna ízesítőt. Tegyük 15-20 percre a hűtőbe amíg a mousse besűrűsödik.
  3. Rakjuk össze a tortákat! Helyezzünk egymás mellé 2 babapiskótát csillag csöves nyomózsákból nyomjunk rájuk mousse-t. helyezzünk rá ismét 2 piskótát 90°-kal elforgatva, erre nyomjunk ismét mousse-t. A következő két piskótát ismét 90°-kal elforgatva helyezzük rá és díszítsük a moussal és friss málnával. Azonnal tálaljuk.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés