Két színű rózsabimbós cupcake

Hozzávalók:
- Fehér, konyhakész vajkrém – 2 kg
- Tojásfehérjepor
- Ételszínező – levél zöld
- Ételszínező – királykék
- Ételszínező – lila
- Ételszínező – pink (keverni a lilával)
- Kedvenc cupcake receptünk
Eszközök:
- Sütőpapír
- Fehér óriás muffin kapszli
- Tapadásmentes nagyméretű muffin sütőforma
- Spatula ÚJ – 23 cm, hajlított Wilton
- No. 125 díszítőcső
- Eldobható habzsák
Technika:
Elkészítés:
- A rózsabimbó szirmait készítsük el egy nappal előbb. Készítsük el a vajkrémet a recept szerint. Osszuk 6 részre. Színezzük őket: Egy-egy részt világoszöld, sötétzöld, világoskék, sötétkék, világoslila és sötétlila színre. Töltsük a színezett krémeket eldobható habzsákba. No. 125 díszítőcsővel nyomjunk sütőpapírra minden színből 50-60 rózsabimbó szirmot. Hagyjuk száradni egy éjszakán át. Tartalékoljunk a világos vajkrémből.
- Készítsük el a cupcakeket. Készítsük el a tésztát a recept szerint. Süssük meg és hűtsük ki az óriás muffinokat. A spatula segítségével a világos színű vajkrémekből kenjük meg a muffinok tetejét. Helyezzük rá a szirmokat állítva a közepén kezdve, kifelé haladva a világos és sötét színűeket felváltva amíg az egész tetejét beborítja.
Ha a fenti díszítési technika elnyerte a tetszésed és szeretnéd elsajátítani ajánljuk figyelmedbe a Wilton 2. – Royal icing tanfolyamunkat.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!