Inda mintás meztelen torta

Hozzávalók:
- Vajkrémes cukormáz
- Kedvenc piskóta tésztánk
Eszközök:
- Sütőforma – 15 cm X 7,5 cm
- No. 32 díszítőcső
- No. 3 díszítőcső
- Hűtőrács
- Piskóta szeletelő
- Torta alátét
- Olló
- Eldobható habzsák
- Standard csatolófej
Díszítési technika:
Elkészítés:
- Torta lapok elkészítése. Készítsük el a kedvenc piskóta tésztánkat az előírás szerint. Süssük meg, hűtsük ki és rétegezzük.
- Díszítsük a tortát. Készítsük el a vajkrémes cukormázat a recept szerint. Töltsük egy eldobható habzsákba melyet felszerelünk standard csatolófejjel és no. 32-es díszítőcsővel.
Helyezzük az első tortalapot az alátétre és a vajkrémből kagyló mintát nyomunk először körben a torta szélén és haladjunk befelé. Rárakjuk a következő lapot és ismét kagyló mintával töltjük ki. Ezt ismételjük amíg az utolsó lapot a tetejére helyezzük.
A díszítőcsövet kicseréljük a no. 3-ra és elkészítjük az indamintákat a torta oldalára és tetejére.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!