Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fagylalt torta készítése

Fagylalt torta készítése

Hozzávalók:

  • kedvenc, lágy vanília fagylalt/ jégkrém
  • kedvenc, enyhén lágy narancs sorbet
  • 1 db narancs vagy 2 db mandarin
  • szeletelt, pirított mandula

Eszközök:

  • Töltött Mini Torta forma (4 db forma egy dobozban )
  • Spatula

Elkészítés:

  1. Tekerjük körbe a Töltött Mini Torta forma (4 db forma egy dobozban) peremét egy sütőpapír darabbal, hogy  nyúljon túl legalább 2 cm-rel a tortaformán.
  2. Töltsük meg a lágy vanília fagyival tortaforma külső peremét és tegyük a fagyasztóba legalább 4 órára.
  3. Borítsuk ki a fagyit a Töltött Mini Torta formából és húzzuk le róla a sütőpapírt, közepén egy üreget kapunk.
  4. Töltsük meg az üreget narancs sorbettel, majd a másik torta formával is járjunk el hasonlóképpen és fordítsuk rá az első rétegre a második fagylalt tortánkat.
  5. Gyorsan dolgozzunk és simítsuk el a fagylalt torta tetejét és oldalát a spatula segítségével, és díszítsük az előre pirított mandula szeletekkel a fagylalt torta oldalát.
  6. Ismét órán vagy egy éjszakán át tegyük a mélyhűtőbe.
  7. A tálalás előtt 10 perccel vegyük ki a fagyasztóból és díszítsük naranccsal, vagy mandarin szeletekkel a tetejét.
 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés