Erdei gyümölcsös trifle

Hozzávalók:
- 1 doboz tejszínes-vaníliás icing alap
- ételszínező -citromsárga
- 1 evőkanál citromkivonat
- hideg víz a keverék elkészítéséhez
- 1 adag piskóta vagy angyal torta (kockára vágva)
- 3 csésze eper (szeletelve)
- 1 csésze áfonya
- 1 csésze málna
- 1 szem egész eper a tetejére
Eszközök:
- Mérőcsésze – 4db-os szett Wilton
- Mérőkanál szett
- Talpas üvegtál
Elkészítés:
- Egy nagy tálban, keverjük ki a tejszínes-vaníliás icingot a csomagolás utasításait követve. Adjuk hozzá a citrom kivonatot és a sárga gélt, ezekkel is jól keverjük össze.
- Kockázzuk fel a piskótát vagy angyal tortát. A felét rendezzük az üvegtál aljába. A szeletelt eper és áfonya felével egyenletesen szórjuk meg. A tejszínes krémünk felével terítsük be. Folytassuk a többi összetevővel a rétegezést.
- A málnával rakjuk ki körben a szélét a trifle-ünknek. Középre helyezzünk egy szem epret, Folpackkal fedjük le és alaposan hűtsük le kb. 3 óra.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!