Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Epres, tejszínes tortácska

Epres, tejszínes tortácska

Hozzávalók: (1 csésze=2,5 dl)

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. Készítsük el a tésztánkat az előírás szerint. Külön-külön süssük ki a lapokat tűpróbáig a
  2. tapadásmentes püspökkenyér sütőformában. Majd hűtsük ki őket.
  3. Egy nagy tálban elektromos habverővel habosítsuk ki a tejszínt és a porcukrot. Adjuk hozzá a glazúr gélt és a vanília kivonatot, keverjük tovább amíg a habból kemény csúcsokat kapunk. Osszuk két részre a habot. Egyik felébe keverjük bele az eper felét.
  4. Állítsuk össze a tortát. A lapok kézé epres habot tegyünk. Kívülről a sima habbal kenjük körbe és a tetejét a maradék eperrel szórjuk meg.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés