Édesen rózsaszín torta

Hozzávalók:
- Kedvenc receptünk alapján készült torta
- Vajkrém
- Ételszínező gél – pink
Eszközök:
- Piskóta szeletelő
- Spatula/kenőkés 33 cm-es
- No. 2 D díszítőcső
- Kerek sütőforma 20 cm
- Hűtőrács
- Olló
- Eldobható habzsák
Technika:
Elkészítés:
- Készítsük el a tortát. Készítsük el a receptünk szerint a tésztát. Színezzük rózsaszínre. Süssük meg és hűtsük ki. Készítsük el a vajkrémet és színezzük 4 részre osztva, 4 különböző árnyalatú rózsaszínre úgy, hogy a legvilágosabb árnyalatból legyen a legtöbb. Töltsük be a tortánkat.
- Vajkrémezzük be a tortánkat. Spatula segítségével szép sima felületűre kenjük körbe a tortánkat.
- Díszítsük a tortánkat. Töltsük a 4 árnylatú vajkrémet eldobható habzsákokba. No. 2 D díszítőcső segítségével nyomjunk csillagokat a tortánk oldalára. Legalul kezdjük és a legsötétebb árnyalattal nyomjunk 2 sor csillagot a díszítőcső végét mindig két csillag közzé illesztve a következő sorban. A folytatásban a sötétebbtől a legvilágosabb árnyalat felé haladva csillagozzuk a tortát egészen addig amíg a tetejét is teljesen beborítjuk.
Ha a fenti díszítési technika elnyerte a tetszésed és szeretnéd elsajátítani ajánljuk figyelmedbe a Wilton 1. – Buttercream icing tanfolyamunkat.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!