Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csokis-málnás habcsók recept

Csokis-málnás habcsók recept

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 120°C-ra. Béleljük ki a tepsit sütőpapírral.
  2. Aprítsunk össze fél csésze Belga étcsokoládé pasztilla. A maradékot tegyük félre a betöltéshez.
  3. Egy nagy tálban elektromos habverővel nagy sebességgel keverjük ki a tojásfehérjeport a vízzel. Lassabb fokozat mellett lassanként keverjük bele a cukrot amíg kemény habot kapunk. Adjuk hozzá a vaníliát, málnát és az ételszínezőt amíg jól eloszlik. Óvatosan forgassuk bele az aprított csokoládét.
    Töltsük az egészet egy No. 1A díszítőcsővel ellátott eldobható habzsákba. A sütőpapírral kibélelt tepsibe nyomjunk 5 cm átmérőjű köröket kb 2 cm távolságra egymástól.
  4. Süssük kb. 45-50 percig vagy amíg a habcsók kívülről roppanós lesz. Utána hagyjuk teljesen kihűlni
  5. A betöltéshez a megmaradt Candy Melts-et a csomagoláson feltüntetett előírásnak megfelelően olvasszuk fel. Kézi habverővel keverjük el benne a tejszínt és pár csepp málna ízesítőt. Majd pihentessük 20 percig.
  6. A kihűlt habcsókokból készítsünk szendvicseket! 2-2 habcsókot ragasszunk össze 1-1 teáskanál olvasztott Candy Melts-el.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: valentin napi receptek

Keresés