Csokis-málnás habcsók recept

Hozzávalók:
- 1 csomag Belga étcsokoládé pasztilla
- pár csepp természetes ízesítő – málna
- 1/4 csésze tojásfehérjepor
- 1/2 csésze víz
- 1 1/3 csésze kristálycukor
- 1 teáskanál vanília kivonat
- Ételszínező gél – pink
- 3 evőkanál tejszín
Eszközök:
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 120°C-ra. Béleljük ki a tepsit sütőpapírral.
- Aprítsunk össze fél csésze Belga étcsokoládé pasztilla. A maradékot tegyük félre a betöltéshez.
- Egy nagy tálban elektromos habverővel nagy sebességgel keverjük ki a tojásfehérjeport a vízzel. Lassabb fokozat mellett lassanként keverjük bele a cukrot amíg kemény habot kapunk. Adjuk hozzá a vaníliát, málnát és az ételszínezőt amíg jól eloszlik. Óvatosan forgassuk bele az aprított csokoládét.
Töltsük az egészet egy No. 1A díszítőcsővel ellátott eldobható habzsákba. A sütőpapírral kibélelt tepsibe nyomjunk 5 cm átmérőjű köröket kb 2 cm távolságra egymástól. - Süssük kb. 45-50 percig vagy amíg a habcsók kívülről roppanós lesz. Utána hagyjuk teljesen kihűlni
- A betöltéshez a megmaradt Candy Melts-et a csomagoláson feltüntetett előírásnak megfelelően olvasszuk fel. Kézi habverővel keverjük el benne a tejszínt és pár csepp málna ízesítőt. Majd pihentessük 20 percig.
- A kihűlt habcsókokból készítsünk szendvicseket! 2-2 habcsókot ragasszunk össze 1-1 teáskanál olvasztott Candy Melts-el.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!