Csipkés fondant készítése

Hozzávalók:
- Fondant fehér
- Konyhakész fehér cukormáz vagy
- Vajkrém
- Tylose/cmc por
- Kukorica keményítő
- Csokis cupcake-k
Eszközök:
- Fondant és marcipán nyújtó sablon
- Fondant nyújtó – 22,5 cm vastagság tartó gyűrűkkel
- Két oldalú kör kiszúró szett – 6 db-os Wilton
- No. 102 díszítőcső
- No. 104 díszítőcső
- No. 3 díszítőcső
- No. 10 díszítőcső
- No. 1 A díszítőcső
- Muffin kapszli
- Muffin sütő tepsi
- Hűtőrács
- Eldobható habzsák
Díszítési technika:
Elkészítés:
- Egy nappal előbb készítsük el a csipkézett fondant köröket. Gyúrjunk 1/2 teáskanál Tylose/cmc port a 226 g fondanthoz. Nyújtáshoz használjuk a rózsaszín vastagságtartó gyűrűt a fondant nyújtón.
- Készítsük el a csipkéket. Kör kiszúró csipkés felével kiszaggatjuk a muffinunk méretének megfelelő kört. A díszítőcsövekkel kiszúrkodjuk a mintákat. Egy éjszakán át hagyjuk száradni a kész csipkéket.
- Készítsük el a cupcakeket. Süssük meg majd hűtsük a ki cupcakeket. No. 1 A díszítőcsővel ellátott eldobható habzsákba töltsünk konyhakész cukormázat vagy vajkrémet és nyomjunk örvényeket a cupcakek tetejére. Végül helyezzük rá a csipke köröket.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!