Brownie szívecske recept

Hozzávalók:
- Fondant – fehér
- Royal icing
- Ételszínező – pink
- Candy Melts csokoládé pasztilla – piros
- Tojásfehérje por
- Kedvenc brownie recept
Eszközök:
- No. 1 díszítőcső
- Fondant és marcipán nyújtó sablon
- 6 db-os szív kiszúró szett
- Fondant nyújtó – 22,5 cm vastagságtartó gyűrűkkel
- Hűtőrács
Elkészítés:
- Készítsük el a tésztát az előírásnak megfelelően. Töltsük meg a szív üregeket félig a tésztával. Süssük meg és hűtsük ki. Sütőpapírral bélelt tálca fölé helyezzünk hűtőrácsra a brownie-kat.
- Olvasztott piros Candy Melts-sel vonjuk be a szíveket.
- Színezzünk 30 g fehér fondantot az ételszínező géllel rózsaszínre. 60 g hagyjunk fehéren. Nyújtsuk ki őket 1,5 mm vastagra. A második legkisebb szív kiszúróval szaggassunk fehér szíveket a browniekra. A legkisebb szív kiszúróval pedig rózsaszín szíveket. Royal icinggal rögzítsük előbb a fehér és arra a rózsaszín szíveket a browniek tetején.
- No. 1 díszítőcsővel felszerelt eldobható habzsákba töltsünk royal icing-ot és húzzuk meg a vonalakat vele a rózsaszín szívekre.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes