Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Brownie szívecske recept

Brownie szívecske recept

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Készítsük el a tésztát az előírásnak megfelelően. Töltsük meg a szív üregeket félig a tésztával. Süssük meg és hűtsük ki. Sütőpapírral bélelt tálca fölé helyezzünk hűtőrácsra a brownie-kat.
  2. Olvasztott piros Candy Melts-sel vonjuk be a szíveket.
  3. Színezzünk 30 g fehér fondantot az ételszínező géllel rózsaszínre. 60 g hagyjunk fehéren. Nyújtsuk ki őket 1,5 mm vastagra. A második legkisebb szív kiszúróval szaggassunk fehér szíveket a browniekra. A legkisebb szív kiszúróval pedig rózsaszín szíveket. Royal icinggal rögzítsük előbb a fehér és arra a rózsaszín szíveket a browniek tetején.
  4. No. 1 díszítőcsővel felszerelt eldobható habzsákba töltsünk royal icing-ot és húzzuk meg a vonalakat vele a rózsaszín szívekre.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes

Keresés