Bolyhos szív torta

Hozzávalók:
- Kedvenc receptünk alapján készült torta
- Vajkrémes cukormáz
- Ételszínező – türkiz
- Ételszínező – pink
- Ételszínező – lila
- Ételszínező – narancssárga
- Ételszínező – karácsony piros
- Ételszínező – égszínkék
Eszközök:
- Piskóta szeletelő
- Hűtőrács
- Eldobható habzsák
- No. 233 díszítőcső
- Spatula/kenőkés – hajlított, 33 cm-es
- Szív sütőforma
Díszítési technika:
Elkészítés:
- Süssük meg a tortát. Készítsük el a tésztát a receptünk utasítása szerint. Süssük meg és hűtsük ki.
- Készítsük el a morzsakabátot. Készítsük el a vajkrémet a recept leírása alapján. 3 1/2 csészét színezzünk rózsaszínre a pink ételszínezővel. Töltsük meg a halvány rózsaszín krémmel a tortát és vonjuk vele körbe. A maradék krémet tegyük félre a későbbre.
- Színezzük a krémet. Színezzünk 1/2-1/2 csésze vajkrémet. Készítsünk a karácsony pirost és a pinket kombinálva egy adag sötét rózsaszínt. A narancssárgát és a pinket kombinálva egy sötét és egy világos korall színt. Aztán 1/2 csésze türkizt. Az égszínkékkel egy adag világosabb és egy adag sötétebb kéket. A lilával egy adag világos és egy adag sötét lilát. A pinkkel 1/2 csésze rózsaszínt. És hagyjunk fehéret is.
- Készítsük elő a habzsákokat! Készítsünk elő a 11 színhez 11 habzsákot no. 233-as díszítőcsővel. Ás töltsük be a különböző színekkel.
- Díszítsük a tortát. Váltakozó színekkel díszítsük ki a tortánkat fű technikával.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!