Vajkrémes cukormáz (Buttercream icing)

Hozzávalók:
- 1 bögre (190 g) szilárd növényi zsiradék Crisco
- 1 teáskanál (5 ml) Wilton kivonat (vanília, mandula vagy vaj)
- 7-8 teáskanál (35-40 ml) tej vagy víz
- 4 bögre ( 450 g) cukrász cukor (porcukor)
- 1 evőkanál (15 ml) Tojásfehérje por
- 1 csipet só (opcionális) feloldva a folyadékban
Elkészítés:
- Egy nagy tálban, összekeverjük a zsiradékot, a kivonatot a tejjel vagy vízzel.
- Hozzáadjuk a száraz hozzávalókat és közepes sebességgel keverjük, amíg minden összetevőt alaposan összedolgozunk.
- Tovább keverjük, amíg krémes lesz. Ebből az adagból 2,5 csésze (600 g) lesz.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!