Tejszínes mascarpone krém

Hozzávalók 12 db muffinhoz:
10 dkg porcukor
6 dkg szoba hőmérsékletű vaj
25 dkg mascarpone krémsajt
1/2 teáskanál vanília kivonat
2 dl habtejszín
No. 1M díszítőcső
habzsák
Díszítés technika:
Cupcake díszítése habzsákkal – csavar mintha technikája
Elkészítés:
1. Mérjük ki egy tálba a hozzávalókat a tejszínen kívül, és lassú fokozaton kézi habverővel keverjük össze, habosítsuk kicsit.
2. A 2 dl tejszínt egy kevés cukorral verjük kemény habbá, majd óvatos mozdulatokkal keverjük a mascarponés alapunkhoz.
3. Az No. 1M díszítőcsövet helyezzük a habzsákunkba, és töltsük 1/4-ig habzsákunkat az előre tejszínes mascarpone krémmel, majd díszítsük a muffinunkat csavar minta segítségével.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!