Mogyorókrém recept

Hozzávalók:
- 15 dkg mogyorókrém (pl. Nutella)
- 20 dkg szoba hőmérsékletű vaj
- 1/2 teáskanál vanília kivonat (ennek hiányában aroma)
- 2 dl felvert habtejszín
Elkészítés:
- Mérjük ki egy tálba az első 3 hozzávalót és lassú fokozaton kézi habverővel keverjük össze, majd óvatosan a felvert tejszínt is adjuk hozzá.
- Tegyük a hűtőbe 20-25 percre, hogy picit megszilárduljon.
- Habzsákba töltve kinyomócső segítségével apró díszekkel, virágokkal díszíthetjük süteményeinket.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!