Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kávés csokoládékrém

Kávés csokoládékrém

Hozzávalók:   

25 dkg porcukor
3/4 csésze cukrozatlan kakaópor
20 dkg szoba hőmérsékletű vaj
1/2 teáskanál vanília kivonat
2 evőkanál tej
1-2 evőkanál hideg kávé

Elkészítés:

1. A kávés csokoládékrém elkészítéséhez mérjük ki egy tálba először a szoba hőmérsékletű vajat és porcukrot, majd kézi habverővel lassú fokozaton keverjük össze. Adjuk hozzá a kávés csokoládékrémhez vanília kivonatot, és azzal is keverjük el közepes fokozaton. Amikor a cukor jól elkeveredik a vajjal, elkezd száradni a krém, ekkor adjuk hozzá a két evőkanál tejet. Tegyük felhasználásig a hűtőbe.

2. Ha lágyabb kávés csokoládékrémre van szükségünk, tegyünk hozzá még két kanál tejet, vagy vizet, esetleg kukoricaszirupot.

3. Habzsákba töltve kinyomócső segítségével apró díszekkel, virágokkal díszíthetjük süteményeinket a kávés csokoládékrémmel.

4. Ételszínezővel pedig gyönyörű színeket tudunk kikeverni a még különlegesebb végeredmény eléréséhez.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: tortakrém receptek csokoládékrém

Keresés