Kávés csokoládékrém

Hozzávalók:
25 dkg porcukor
3/4 csésze cukrozatlan kakaópor
20 dkg szoba hőmérsékletű vaj
1/2 teáskanál vanília kivonat
2 evőkanál tej
1-2 evőkanál hideg kávé
Elkészítés:
1. A kávés csokoládékrém elkészítéséhez mérjük ki egy tálba először a szoba hőmérsékletű vajat és porcukrot, majd kézi habverővel lassú fokozaton keverjük össze. Adjuk hozzá a kávés csokoládékrémhez vanília kivonatot, és azzal is keverjük el közepes fokozaton. Amikor a cukor jól elkeveredik a vajjal, elkezd száradni a krém, ekkor adjuk hozzá a két evőkanál tejet. Tegyük felhasználásig a hűtőbe.
2. Ha lágyabb kávés csokoládékrémre van szükségünk, tegyünk hozzá még két kanál tejet, vagy vizet, esetleg kukoricaszirupot.
3. Habzsákba töltve kinyomócső segítségével apró díszekkel, virágokkal díszíthetjük süteményeinket a kávés csokoládékrémmel.
4. Ételszínezővel pedig gyönyörű színeket tudunk kikeverni a még különlegesebb végeredmény eléréséhez.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!