Citromos és csokoládés tart

Hozzávalók:
- Tejszínes -vaníliás icing alap
- Készen vásárolt pite tészta
- Lemon curd
- Eper
- Málna
- Áfonya
- Mag nélküli vörös szőlő
- Gránátalma magok
- Kedvenc csokoládé mousse-unk
Eszközök:
- Tapadásmentes tart sütőforma szett 6 db-os – Wilton
- Hűtőrács
- No. 1M díszítőcső
- No. 21 díszítőcső
- Eldobható habzsák
Elkészítés:
- Készítsük el a pite kérgeket. A kinyújtott pitetésztából szúrjunk ki kb 5 cm-rel nagyobb köröket, mint a piteforma. Nyomkodjuk szépen a pite formába. Süssük meg az előírásnak megfelelően, majd hűtsük ki.
- Készítsük el a tejszínes -vaníliás icing-ot. A csomagolás utasítását követve készítsük el a tejszínes krémet.
Töltsük bele egy no. 21 díszítőcsővel felszerelt Eldobható habzsákba. - Töltsük meg a citromos pitéket. A kész lemon curd-del töltsük meg a citromos pitéket. majd fél hold alakban díszítsük a gyümölcsökkel: szőlő, áfonya, eper, málna és gránátalma. A tejszínes krémmel díszítsük a gyümölcsök körül. A maradék krémet tegyük félre.
- Készítsük el a csoki mousse-t. A receptünk utasításait követve készítsük el a csoki mousse-t.
Töltsük no. 1M díszítőcsővel felszerelt Eldobható habzsákba. - Töltsük meg a csokis pitéket. Töltsük meg a piténket a csoki mousse-zal. Majd a felére nyomjunk csoki csillagokat a no. 1M díszítőcsővel. A másik felét töltsük ki málna szemekkel.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!