Belga fehércsokoládés ganache

Hozzávalók:
- 100 gr állati eredetű tejszín
- 200 gr CC Belga fehércsokoládé
Elkészítése:
1. A tejszínt feltesszük melegedni, és ameddig forráspont közeli állapotba nem kerül, összetördeljük a CC Belga fehércsokoládét a ganache készítéséhez.
2. A meleg habtejszínt ráöntjük az összetördelt CC Belga fehércsokoládéra, és várunk néhány percet, hogy a meleg folyadék kellőképpen megolvassza a csokoládét. A krémet egy spatula segítségével átkeverjük. Lefedjük frissen tartó fóliával úgy, mikor is a fóliát közvetlenül a krémre simítjuk. Néhány órára betesszük a hűtőbe, hogy visszadermedjen a fehércsokoládés ganache krémünk.
3. A kihűlt krémet néhányszor átkeverjük, habzsákba töltjük, és habzsákkal a macaronok közepébe nyomjuk.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!